putten

Ontdek de 5 belangrijkste redenen om voor een klikgebit te kiezen

Door team van Dort:

Ontdek de 5 belangrijkste redenen om voor een klikgebit te kiezen

Door team van Dort:

Team van Dort Putten
Bent u moe van een loszittend gebit of het gebruik van kleefpasta? Een klikgebit kan uw leven veranderen! Bij Tandprothetische praktijk van Dort hebben we al meer dan 1500 mensen aan een klikgebit geholpen. Zij genieten nu van een zorgeloze glimlach. Ontdek de 5 belangrijkste redenen om voor een klikgebit te kiezen:

1. Grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering

Veel mensen verwachten hoge kosten bij het verkrijgen van een klikgebit. Maar wist u dat de kosten van het implanteren geheel vergoed worden vanuit de basisverzekering? Daarnaast worden de kosten van de prothese voor 83% vergoed vanuit de basisverzekering, wat neer komt op ongeveer €200,- per kaak. Houdt hierbij wel rekening met uw eigen risico.

💡Goed om te weten: Onze implantoloog heeft contracten met alle zorgverzekeraars!

2. Zit stevig vast in de mond

Een klikgebit zit stevig vast in de mond dankzij het gebruik van implantaten die in de kaak worden geplaatst. Dit zorgt voor een betrouwbare en stabiele bevestiging, waardoor het gebit niet verschuift of loskomt tijdens het praten, eten of lachen.


💡Goed om te weten: Een klikgebit wordt voornamelijk ingezet voor de onderkaak. Boven heeft het gehemelte een zuigfunctie waardoor de prothese op zijn plek blijft zitten. 

3. Geen last van drukplekken

Een klikgebit heeft geen nare randjes die in uw tandvlees kunnen drukken. Dit voorkomt pijnlijke (druk)plekken en zorgt ervoor dat het dragen van de prothese erg comfortabel is.

4. Verbeterde kauwkracht

Een klikgebit kan uw kauwkracht verbeteren, waardoor u bijvoorbeeld gemakkelijker voedsel kunt afbijten en verschillende soorten voedsel kunt eten.

5. Vergroot uw zelfvertrouwen  

Het hebben van een stabiel en goed passend gebit kan uw zelfvertrouwen vergroten! U hoeft zich tijdens sociale interacties niet meer bezorgd te zijn over het loskomen van uw prothese.

Benieuwd of een klikgebit iets voor u is?

Meld u dan snel aan voor een gratis check. Klik op onderstaande button om uw plek te verzekeren.


Team van Dort heeft al meer dan 1500 patiënten aan een klikgebit geholpen

We kunnen niet vaak genoeg benoemen dat de tevredenheid van onze patiënten op nummer één staat. Bekijk hieronder de ervaringen van onze patiënten.

Gratis check van onze experts

Onze experts kijken graag naar de situatie van uw gebit. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!


Onze locatie

Contactinformatie
Tandprothetische Praktijk vanDort
Harderwijkerstraat 3
3881 ED Putten
info@tppvandort.nl
0341231010
KvK nummer: 68211449