putten

Over ons

Het team van experts stelt zich voor!

Over ons

Het team van experts stelt zich voor!

Onze visie

Bij Tandprothetische praktijk van Dort staat de patiënt centraal. Onze praktijk is ingericht voor één-op-één zorg. Op deze manier zorgen we ervoor dat u de beste kwaliteit en zorg krijgt. Wij gaan alleen voor 100% tevredenheid. Wanneer u niet tevreden bent met uw gebit passen we het gebit aan tot u wél tevreden bent. U kunt bij ons altijd terecht zonder doorverwijzing van de tandarts. U kunt contact met ons opnemen of gewoon even bij ons langs komen!

Één-op-één zorg

100% Tevredenheidsgarantie

Zonder verwijzing van de tandarts

Ons team

putten

Patrick van Dort, Eigenaar en Tandprotheticus

Met een vader als tandtechnicus heeft Patrick alle kneepjes van het vak van huis uit meegekregen. In 2007 begon hij in het tandtechnische laboratorium van zijn vader en vanuit daar is hij begonnen aan de opleiding tandtechniek. Hierna is hij gestart met de opleiding Tandprothetiek aan de Hoge School in Utrecht. In het laboratorium van zijn vader miste Patrick altijd het persoonlijke contact met de patiënt. Hierdoor heeft hij de stap genomen een eigen praktijk op te zetten. Patrick vindt het belangrijk om elke patiënt op zijn gemak te stellen en is zeer gedreven in zijn vak. Voor elke patiënt wordt voldoende tijd ingepland zodat er met een ongehaast tempo te werk kan worden gegaan. Dit is zowel fijn voor de patiënt als voor Patrick. Stress en haast komen niet voor in de praktijk. Patrick is trots op zijn eigen praktijk, waar zorg voor de patiënt en kwaliteit van het product voorop staat.
vandort Putten

Heidi, Tandtechnicus

Heidi is sinds maart 2023 een nieuw gezicht bij praktijk van Dort, ze werkt al 5 jaar in de tandtechniek en heeft hier in 2021 trots haar diploma’s hiervoor behaald.

"Het leukste aan vandort vind ik de fijne sfeer die er hangt, dit voel je direct wanneer je binnenkomt. Het is een open ruimte, waardoor we direct contact maken met patiënten. Dat is iets wat ik heel erg leuk vind aan het vak, het contact met de mensen en dat ze met een fijn gevoel de deur weer uit lopen!"

Buiten het werk maakt Heidi leuke reizen en ontdekt ze zo meer van de wereld. Ze leert ook graag de geschiedenis en de mythologie van verschillende culturen.

Onze praktijk

Tandprothetische praktijk vanDort is een jong bedrijf waarin klantgerichtheid voorop staat. Wij proberen voor iedereen een passende oplossing te zoeken en gaan altijd voor 100% klanttevredenheid. Binnen onze praktijk proberen we net dat beetje extra te geven dan dat patiënten gewend zijn. Door de ontspannen sfeer proberen we iedereen op zijn gemak te stellen en zijn wij ook zeer kundig in het behandelen van mensen met angsten en trauma’s.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze experts beantwoorden graag al uw vragen! Klik hieronder voor gratis advies of doe eerst de online zelftest!

Wij gaan voor 100% tevredenheid

We kunnen niet vaak genoeg benoemen dat de tevredenheid van onze patiënten op nummer één staat. Bekijk hieronder de ervaringen van onze patiënten.

Kom met ons in contact!

Onze experts komen graag met u in contact om al uw vragen te beantwoorden of een vrijblijvende afspraak in te plannen. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Kom met ons in contact!

Onze experts komen graag met u in contact om al uw vragen te beantwoorden of een vrijblijvende afspraak in te plannen. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!