Gratis Check-up bij de Experts in gebitsprotheses | vanDort Putten
Tandtechniek Putten

Gratis Check-up

Een complete Kunstgebit Check-up inclusief reiniging. Ook als u nog geen patiënt bij ons bent!

Gratis Check-up

Een complete Kunstgebit Check-up inclusief reiniging. Ook als u nog geen patiënt bij ons bent!

Uw voordelen van een gratis Check-up

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met uw kunstgebit. Niets is vervelender dan een kunstgebit dat niet goed meer past of waar u pijn aan ervaart. Daarom willen wij u graag helpen! Ook als uw kunstgebit niet door ons is gemaakt. Ervaar nu de voordelen van onze gratis Check-up!

100% vrijblijvend (ook voor niet bestaande klanten)

Professionele reiniging

Advies van onze experts

Tips om uw kunstgebit te onderhouden

Eigenaar Tandprothetische praktijk

Waarom een Check-up zo belangrijk is!

"Met de juiste verzorging en controle kunt u minimaal vijf en zelfs tot acht jaar plezier hebben van uw kunstgebit. Een regelmatige Check-up is hierbij heel belangrijk."


Patrick van Dort, Oprichter Tandprothetische Praktijk vanDort

Claim uw plek voor een gratis Check-up

Klik op onderstaande button om uw plek te claimen. Na het invullen van uw gegevens nemen wij contact met u op om een afspraak te maken.


Wij gaan voor 100% tevredenheid

We kunnen niet vaak genoeg benoemen dat de tevredenheid van onze patiënten op nummer één staat. Bekijk hieronder de ervaringen van onze patiënten.
Ik had een kunstgebit bij een andere praktijk laten aanmeten, maar deze heeft nooit goed gepast. Ik ben toen naar vanDort gegaan en Patrick heeft een perfect passend gebit voor mij kunnen maken. Ik ga nooit meer naar een ander!
C. de Jong
Mijn kunstgebit van vanDort is super comfortabel en ziet er ook nog eens prachtig uit. Ik krijg altijd veel complimenten van familie en vrienden en ik stuur ze allemaal naar vanDort toe. 
Gerda Kramer
Na veel praktijken geprobeerd te hebben nu eindelijk een pijnloos gebit die ook nog eens aan al mijn wensen voldoet. Ik hoop dat Patrick dit nog jaren blijft doen want ik blijf vaste klant.
A. Verhoef

Gratis Check-up van onze experts

Onze experts kijken graag naar de situatie van uw gebit. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!


Onze locatie

Contactinformatie
Tandprothetische Praktijk vanDort
Harderwijkerstraat 3
3881 ED Putten
info@tppvandort.nl
0341231010
KvK nummer: 68211449