Kunstgebit Putten

Kunstgebit

Alles wat u moet weten over een kunstgebit

bij vanDort in één overzicht

Kunstgebit

Alles wat u moet weten over een kunstgebit bij vanDort in één overzicht

Uw voordelen van een kunstgebit bij vanDort

Wanneer u veel tanden of kiezen mist raden we u aan om over te stappen op een kunstgebit. Er kunnen verschillende redenen zijn om voor een kunstgebit te kiezen. Een kunstgebit bij vanDort biedt vele voordelen. Onze praktijk is ingericht voor één-op-één zorg. Op deze manier zorgen we ervoor dat u de beste kwaliteit en zorg krijgt. Bij vanDort gaan wij alleen voor 100% tevredenheid. Wanneer u niet tevreden bent met uw gebitsprothese passen we de gebitsprothese aan tot u wél tevreden bent. U kunt bij ons altijd terecht zonder doorverwijzing van de tandarts. U kunt contact met ons opnemen of gewoon even bij ons langs komen!

Één-op-één zorg

100% Tevredenheidsgarantie

Zonder verwijzing van de tandarts

In een paar simpele stappen naar uw perfecte kunstgebit

Een kunstgebit wordt in verschillende fases gemaakt. Tijdens een vrijblijvende eerste afspraak kijken we graag samen met u naar de huidige situatie van uw gebit en naar uw persoonlijke wensen. Op basis hiervan stellen we een persoonlijk behandelplan op dat bestaat uit onderstaande stappen:


1. Eerste afdrukken
Het behandelplan is bekend, we gaan aan de slag met de eerste afdrukken voor uw kunstgebit.

2. Definitieve afdruk
Tijdens de tweede afspraak maken we definitieve afdrukken. Dit zijn de afdrukken waar de prothese straks op gemaakt zal worden. 

3. Beetbepaling
De stand van de boven en onderkaak wordt vastgelegd en hier wordt de kleur en vorm van de tanden uitgezocht.

4. Proefprothese
In deze fase word er gekeken of de tanden mooi in uw mond staan en op de kiezen goed op elkaar passen. Ook kijken we meteen hoe het gaat met praten en of er al eventuele pijnplekken zichtbaar zijn.

5. Plaatsen van de prothese
Uw prothese is klaar en kan in de mond geplaatst worden! Tijdens deze afspraak controleren we ook of er al eventuele pijnplekken zichtbaar zijn. Het wennen aan een nieuwe prothese kan heel snel gaan maar soms heeft dit ook wel een paar weken nodig.

6. Nacontrole
Wij vinden het belangrijk dat u na het plaatsen van een gebitsprothese nog even bij ons op controle komt.

Kunstgebit Putten
Kunstgebit Putten
Kunstgebit Putten
Reparaties Kunstgebit Putten

Meer weten over een kunstgebit bij vanDort?

We weten dat elk gebit anders is en elke patiënt andere wensen heeft. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Klik hieronder voor gratis advies!


Wij gaan voor 100% tevredenheid

We kunnen niet vaak genoeg benoemen dat de tevredenheid van onze patiënten op nummer één staat. Bekijk hieronder de ervaringen van onze patiënten.

Wanneer u toe bent aan een kunstgebit

Steeds meer mensen stappen tegenwoordig over op een volledige gebitsprothese. Er kunnen verschillende redenen zijn om over te stappen op een kunstgebit. Een kunstgebit is een goede keuze wanneer uw eigen tanden of kiezen ontbreken of niet meer te redden zijn. Een expert kunt u hier het beste in adviseren. Bij Tandprothetische praktijk vanDort kunt u bij onze expert terecht zonder verwijzing van de tandarts. Samen kijken we naar uw persoonlijke situatie en komen we met een plan op maat. Klik hieronder voor gratis advies.

Kosten van een kunstgebit

In Nederland hebben wij een verplichte basisverzekering met een wettelijk eigen risico (in 2021 is dat € 385,-) voor iedere inwoner en kan men een vrijwillige aanvullende (tandarts)verzekering afsluiten voor zorg die niet in de basisverzekering is opgenomen. Een volledige gebitsprothese valt onder de basis verzekering en word voor 75% vergoed dat komt neer op een eigen bijdrage van 300/350 euro. Meer weten over vergoedingen? Klik hieronder voor meer informatie.

Kom met ons in contact!

Onze experts komen graag met u in contact om al uw vragen te beantwoorden of een vrijblijvende afspraak in te plannen. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Kom met ons in contact!

Onze experts komen graag met u in contact om al uw vragen te beantwoorden of een vrijblijvende afspraak in te plannen. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!