Patrick en Violet Tandprothetici

5 redenen om niet bang te zijn om over te stappen op een kunstgebit

Door tandprotheticus Patrick en tandtechnicus Violetta

5 redenen om niet bang te zijn om over te stappen op een kunstgebit

Door tandprotheticus Patrick en tandtechnicus Violetta 

Patrick en Violet Tandprothetici
Denkt u erover na om over te stappen op een kunstgebit, maar vindt u dit spannend? Bent u bang voor pijn en hoge kosten 😱? We snappen dat de overstap naar een kunstgebit best spannend kan zijn. Tandprothetische praktijk van Dort neemt deze zorgen graag bij u weg. Wij hebben al meer dan 1500 mensen aan hun eerste kunstgebit geholpen. Zij genieten nu van een zorgeloze glimlach. Ontdek nu de 5 redenen waarom zij de overstap naar een kunstgebit wel durfden te maken:

1. Afscheid van de ongemakken van uw eigen gebit

Wanneer u voor een kunstgebit kiest, neemt u gelijk afscheid van de ongemakken die u eigen gebit met zich mee bracht. Veel mensen die bij ons in de praktijk komen schamen zich voor hun gebit of ervaren hier pijn aan. Met een kunstgebit is de schaamte en pijn verleden tijd en zorgen wij ervoor dat u weer zorgeloos kunt glimlachen!

2. Pijnklachten kunnen snel verholpen worden 

In de meeste gevallen is de behandeling bijna geheel pijnloos. Het kan wel zo zijn dat uw mond even moet wennen aan uw nieuwe gebit. U kunt ten alle tijden bij ons langskomen op de praktijk om deze te verhelpen. We helpen u dezelfde dag nog, kosteloos.

3. Geen hoge kosten

U hoeft niet bang te zijn voor hoge kosten. Wist u dat uw eerste kunstgebit voor minimaal 75% vergoed wordt vanuit de basisverzekering? Met een aanvullende verzekering worden de kosten soms zelfs tot 100% vergoedt. Informeer over alle kosten bij onze experts.

4. Een kunstgebit dat niet opvalt 

Een kunstgebit hoeft niet op te vallen. Wij kunnen uw kunstgebit de kleur en tandvorm geven die op uw eigen gebit lijkt. Zo valt het niemand op dat u een kunstgebit draagt! Bent u niet blij met uwhuidige kleur en tandvorm? Natuurlijk kunnen wij u indien gewenst ook een nieuwe uitstraling geven!

5. Begeleiding van experts

Een goede begeleiding bij het overstappen naar een kunstgebit is erg belangrijk. Alle experts bij Tandprothetische praktijk van Dort zijn getraind in het begeleiden van mensen met angst. Wij zullen u met veel rust en geduld door het gehele proces begeleiden. Wilt u vrijblijvend langskomen? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Bent u benieuwd of u in aanmerking komt voor een nieuw gebit?

Meld u dan snel aan voor een gratis kunstgebit check. Klik op onderstaande button om uw plek te verzekeren. Na het invullen van uw gegevens nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.


Tandtechnieker Putten

"De meest angstige patiënten lopen bij ons met een zorgeloze glimlach de deur uit"

Bent u bang om over te stappen op een kunstgebit? Geloof me, u bent niet de enige! Wij krijgen bij ons in de praktijk dagelijks mensen die enorm op zien tegen de behandeling. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met angst. Wij zullen u door het gehele traject met veel rust en geduld begeleiden. De meest angstige mensen lopen bij ons met een glimlach de deur uit. Graag kijken we samen met u naar de mogelijkheden voor uw gebit. Klik op de button hieronder om u aan te melden voor een gratis kunstgebit check. Wij ontvangen u dan op de praktijk voor een vrijblijvend gesprek. Ik hoop u snel te zien!

Team van Dort heeft al meer dan 1500 patiënten aan hun eerste kunstgebit geholpen

We kunnen niet vaak genoeg benoemen dat de tevredenheid van onze patiënten op nummer één staat. Bekijk hieronder de ervaringen van onze patiënten.

Gratis check-up van onze experts

Onze experts kijken graag naar de situatie van uw gebit. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!


Onze locatie

Contactinformatie
Tandprothetische Praktijk vanDort
Harderwijkerstraat 3
3881 ED Putten
info@tppvandort.nl
0341231010
KvK nummer: 68211449